Over Ons

Welkom bij Bananas. Wij zijn Kim en Linda, twee Limburgse zussen met Chinese roots.

Sinds we voor onze studies naar Utrecht zijn verhuisd, zijn we helemaal verknocht geraakt aan deze stad. Hier groeide onze passie voor eten en drinken uit naar meer dan een hobby, wat geresulteerd heeft in Bananas Fresh Asian Cuisine. 

Bij Bananas komen smaken samen uit de traditionele Chinese keuken en de moderne Aziatische keuken, met Koreaanse, Vietnamese en Japanse invloeden. We gebruiken de ervaringen van 3 voorgaande generaties van onze familie in het typisch Nederlandse Chinees-Indische restaurantwezen en verwerken deze tot een eigentijdse benadering van Aziatische maaltijden om thuis van te genieten. 

De naam Bananas is een knipoog naar wie wij (lijken te) zijn: geel van buiten en wit van binnen.

ONZE MISSIE

In onze keuken gebruiken wij pure en verse ingrediënten. Het vlees dat wij gebruiken is biologisch, afkomstig van de Utrechtse slager Gerrit Takke.
We maken alles zelf, van sauzen tot marinades, bouillons, kruidenmengsels en chili-olie.

Het is onze missie om afhaaleten naar een hoger niveau te tillen. We willen onze passie voor lekker, goed en echt eten delen, en mensen kennis laten maken met gerechten, ingrediënten, smaken die ze nog niet kennen. Ons aanbod is klein maar divers. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en versheid waarborgen. Onze gerechten zijn geschikt voor een luie avond op de bank, maar ook voor een uitgebreid gedekte familietafel.

DUURZAAMHEID

Wij geven om de aarde en wensen onze kinderen en generaties erna ook nog een mooie en gezonde wereld toe. Daarom doen we ons best zo min mogelijk te verspillen en scheiden we ons afval. Onze verpakkingen zijn ofwel van gerecycled materiaal, of van te recyclen materiaal, en we bieden de mogelijkheid aan om je koffie, thee of maaltijd mee te nemen in bekers en meeneembakjes die je zelf meeneemt naar onze winkel.

Wees welkom en tot ziens bij Bananas!

 

Gerechten | Bananas Food Shop
Copyright 2020 Bananas Fresh Asian Cuisine