Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan. De kombucha en kimchi workshops vinden  plaats in onze keuken. Je kunt je aanmelden als individu of als groep. Voor een groepsaanmelding vanaf 6 personen kunnen we in overleg andere data en tijden aanbieden dan vermeld staan online. 

In onze workshops geven we achtergrondinformatie en relevante kennis mee zodat je na de workshop zelfstandig verder kunt met het recept. De workshops zijn zowel geschikt voor alle niveaus (zowel voor mensen die al wat ervaring hebben, als mensen die nog geen ervaring hebben). Na afloop heb je voldoende know-how om variatie aan te brengen en te experimenteren met een stevige basis!   

Neem telefonisch (030-2593908) of per mail  (info@bananasutrecht.nl) contact op voor deelname of meer informatie. 

Kombucha
Live workshop

Schrijf je in voor een van de volgende data

9 november 18:30-20:00

kombucha

Leer kombucha maken (eerste én tweede fermentatie). Waar moet je zoal op letten, wat zijn de belangrijke do’s en don’ts, hoe lang duurt het fermentatieproces en hoe maak je de allerlekkerste kombucha. Je gaat naar huis met alle kennis om thuis verder te gaan met kombucha maken.

Kosten €45,00 p.p. incl. weckpot, beugelfles, hapjes en drankjes.

Neem telefonisch (030-2593908) of per mail  (info@bananasutrecht.nl) contact op voor deelname of meer informatie. 
Maximaal 8 deelnemers.

Vegan kimchi
Live workshop

Schrijf je in voor een van de volgende data: 

5 oktober 18:30-21:00
2 november 18:30-21:00

 

IMG_20200719_143226

Vegan kimchi workshop: Leer fermenteren en kimchi maken.

In deze workshop leren we je wat fermenteren is, hoe je dat doet, en hoe je het toepast in het maken van (vegan) kimchi. Ook geven we je tips mee hoe je kimchi in gerechten kan verwerken, hoe je kimchi maakt van andere groenten en ook geven we je pro-tips mee! Kimchi is een traditioneel Koreaans (bij)gerecht van gefermenteerde groente. De klassieke kimchi wordt gemaakt van Chinese kool. 

Kosten € 60,00 p.p. incl. hapjes en drankjes.

Neem telefonisch (030-2593908) of per mail  (info@bananasutrecht.nl) contact op voor deelname of meer informatie. 
Maximaal 8 deelnemers

Zachtgegaard buikspek in Five Spice

online workshop

VOL

 23 september 18:30-21:00

Leer hoe je smaakvol en boterzacht Chinees buikspek klaarmaakt volgens het Bananas’ recept voor buikspek met versgemalen Five Spice.  

Als je meedoet, haal je bij ons alle ingrediënten ophalen inclusief een portie buikspek en bao buns om tijdens de workshop samen te proeven. Ook krijg je ons geheime recept mee! 

Kosten € 57,50

Maximaal 6 deelnemers

Copyright 2020 Bananas Fresh Asian Cuisine