Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan. Vanwege Covid-19 vinden de workshops op dit moment online plaats in plaats van in onze keuken. Je kunt je aanmelden als individu of als groep. Voor een groepsaanmelding vanaf 6 personen kunnen we in overleg andere data en tijden aanbieden dan vermeld staan online. 

Neem telefonisch (030-2593908) of per mail  (info@bananasutrecht.nl) contact op voor meer informatie. 

Online kombucha workshop
18:30-20:00

Schrijf je in voor één van de volgende data

22 juni
27 juli
31 augustus
28 september
9 november

 

kombucha

Leer kombucha maken (eerste én tweede fermentatie). Waar moet je zoal op letten, wat zijn de belangrijke do’s en don’ts, hoe lang duurt het fermentatieproces en hoe maak je de lekkerste kombucha.

Haal bij ons alle ingrediënten, weckpot, beugelfles en kombucha in verschillende fases op en maak onder onze begeleiding kombucha. Woon je niet in Utrecht, maar wil je wel de workshop volgen? Dat kan! Wij sturen de ingrediënten die je nodig hebt per post op. Neem contact met ons op voor meer info.

Kosten €40,00 p.p.

Maximaal 8 deelnemers.

Online vegan kimchi workshop
18:30-20:30

Schrijf je in voor één van de volgende data:

1 juni
13 juli
17 augustus
14 september
2 november

 

IMG_20200719_143226

Vegan kimchi workshop: Leer fermenteren en kimchi maken.

In deze workshop leren we je wat fermenteren is, hoe je dat doet, en hoe je het toepast in het maken van (vegan) kimchi. Kimchi is een traditioneel Koreaans (bij)gerecht van gefermenteerde groente. De klassieke kimchi wordt gemaakt van Chinese kool. 

In deze interactieve live workshop doen we voor en mee met het maken van Chinese kool-kimchi. Wij geven workshops in kleine groepjes zodat we de juiste begeleiding kunnen geven. 

Als je meedoet kun je bij ons alle ingrediënten en jouw eigen weckpot ophalen, je hoeft dus niet eens boodschappen te doen! 

Woon je niet in Utrecht, maar wil je wel de workshop volgen? Dat kan gewoon! Wij sturen de ingrediënten die je nodig hebt per post op. Meld je dan wel tijdig aan ivm de verzendtijd. Neem voor  meer info contact met ons op.

Kosten € 50,00 p.p.

Maximaal 4 deelnemers.

Copyright 2020 Bananas Fresh Asian Cuisine